Responsabilitate socială

Încă de la înființare, Viracons Grup a ales să se implice în susținerea inițiativelor de îmbunătățire a calității vieții în comunitatea locală. Compania noastră a sprijinit cu multă bucurie proiecte educaționale, culturale, sociale și sportive.
Proiectele educaționale susținute de companie au vizat atât învățământul general prin sprijinirea unor unități școlare și a unor fundații educative clujene cât și învățământul universitar prin participarea activă și oferirea de suport material unor proiecte studențești așa cum a fost Construct Info dezvoltat de studenții Facultății tehnice.
De asemenea, Compania noastră s-a alăturat Programului Spherik care promovează inovația și dezvoltarea antreprenoriatului mai ales în rândul persoanelor tinere.
Pe plan cultural, a sprijinit financiar organizarea unor evenimente culturale, cum ar fi  ZILELE CORVINIENE.
Viracons Grup este un entuziast susținător al sportului și al stilului de viață sănătos și a sprijit de-a lungul timpului evenimente ciclistice pentru încurajarea folosirii bicicletei ca și mijloc alternativ sănătos de transport, sau alte activități sportive precum cele de tenis sau echitație.

Antrepriză

Reușita începe de la o bună comunicare și colaborare între beneficiar, arhitecți, designer și echipele noastre de ingineri.  Datorită experienței îndelungate în domeniu și a unui bun management de proiect vă putem asigura că livrăm proiectele la timp și în condițiile contractuale stabilite de la început.

Vezi detalii

Verbau partener Spherik Accelerator Verbau partener Spherik Accelerator Velochic 2017 Velochic 2017 Velochic 2017

Management de proiect

Vezi detalii