Társadalmi felelőségvállalás

Már megalapításától kezdődően a Verbau Romania úgy döntött, hogy szerepet vállal a helyi közösség életminőségének javítását célzó kezdeményezések fenntartásában. Vállalatunk nagy örömmel támogatta az oktatási, kulturális, társadalmi és sport projekteket.

A vállalat által támogatott oktatási projektek egyrészt az egyetem előtti oktatást érintették egyes kolozsvári iskolák és oktatási alapítványok támogatása által, másrészt az egyetemi oktatást is bizonyos egyetemi projektekben való aktív részvétel és anyagi támogatás biztosítása által, mint például a Műszaki Egyetem diákjainak Construct Info projektje.

Továbbá Vállalatunk csatlakozott az innovációt és a vállalati fejlesztést főleg a fiatalok körében szorgalmazó Spherik Programhoz.

Kulturális téren pénzügyileg támogatta bizonyos kulturális események szervezését, ilyen például a Korvin Napok.

A Verbau Romania lelkes támogatója a sportnak és az egészséges életmódnak, az évek során a bicikli, mint alternatív egészséges szállítási eszköz használatára buzdító biciklis eseményeket vagy más sporttevékenységeket támogatott, mint például a tenisz vagy lovaglás.

Vállalkozás

A siker a kedvezményezett, az építészek, formatervező és mérnökcsapataink közötti megfelelő kommunikációval és együttműködéssel kezdődik. Gazdag szakmai tapasztalatunknak és jó projektmenedzsmentünknek köszönhetően biztosíthatjuk arról, hogy a projekteket időre és az eredetileg leszögezett szerződési feltételeknek megfelelően szállítjuk le.

RÉSZLETEK ITT

Verbau partener Spherik Accelerator Verbau partener Spherik Accelerator Velochic 2017 Velochic 2017 Velochic 2017

Projekt menedzsment

RÉSZLETEK ITT